TeRMes i condicions 

 

PROCEDIMENT DE CONTRACTACIÓ

2.1. Elegibilitat per comprar

Per poder fer una comanda a través del lloc web, el client ha de ser major d'edat (18 anys o més) i ha de ser el client final. Els menors d'edat queden exclosos de forma expressa.

Si el Client no està registrat en el sistema de Dona Kolors i realitza una comanda, el client es registrarà automàticament com a tal al sistema de Dona Kolors.

2.2. Com fer una comanda

Per fer una comanda a través del lloc web de Dona Kolors has de seguir aquests passos:

 • Tria els productes que vols i afegeix-los a "La meva cistella".
 • Passa per caixa.
 • Introdueix la informació d'entrega i pagament.
 • Tria la forma de pagament i fes clic a "Enviar comanda". En prémer el botó "Enviar comanda" al formulari de comanda, el client accepta totalment i sense reserves totes les Condicions de venda que apareixen al lloc web en el moment de la contractació.
 • Realitza el pagament.
 • Si el pagament està autoritzat, el client rebrà una confirmació de recepció de la comanda. Excepte en les circumstàncies descrites als apartats 2.3 i 2.4 més endavant, aquesta confirmació constitueix l'acceptació per part de Dona Kolors de la comanda del Client i suposa un contracte vinculant entre el client i Dona Kolors.

És recomanable que el client imprimeixi i / o desi una còpia de les Condicions de venda en realitzar la comanda.

S'enviarà una còpia de la confirmació de recepció de la comanda a l'adreça electrònica del Client. Us recomanem que imprimiu o descarregueu una còpia per a possibles futures consultes.

Dona Kolors pot canviar les Condicions de venda en qualsevol moment, sense avís previ al client. No obstant això, Dona Kolors anunciarà aquests canvis al lloc web. Si una comanda es cancel · la per alguna de les raons anteriors, Dona Kolors reemborsarà (si correspon) el valor de la comanda. Les despeses d'enviament mai es reembossen, excepte en determinades circumstàncies. A més, quan el client hagi rebut de Dona Kolors la confirmació de recepció de la seva comanda, les Condicions de venda aplicables no es poden canviar.

2.3. Disponibilitat de productes

La culminació d'una comanda a través del lloc web està subjecta a la disponibilitat de les peces. Dona Kolors intenta garantir l'estoc de totes les peces que estan en venda.

Si el producte demanat no està disponible o si s'ha esgotat el seu estoc, s'informarà al client per correu electrònic i se li reembossarà l'import pagat abans que transcorrin els 30 dies següents al pagament.

2.4. Dret de Dona Kolors a cancelar o a no acceptar una comanda

Dona Kolors es reserva el dret de rebutjar qualsevol comanda, cancel · lar o no acceptar una comanda confirmada per les següents raons:

  • S'ha produït un error tècnic o de preus al lloc web quan es va realitzar la comanda. Intenta-ho més tard.
  • El producte que figura en la comanda no està disponible.
  • La informació de pagament facilitada és incorrecta o no verificable.
  • Els sistemes de seguretat indiquen que la comanda és anòmal o pot ser fraudulent.
  • Hi ha raons que indiquen que el client és menor d'edat (menys de 18 anys).
  • Dona Kolors no ha pogut, després de 3 intents, lliurar la comanda a l'adreça facilitada.

Si una comanda es cancel · la per alguna de les raons anteriors, Dona Kolors reemborsarà (si correspon) el valor de la comanda i en certs casos les despeses d'enviament pagats.

2.5. Verificació de dades

Abans de processar una comanda realitzada pel client, Dona Kolors pot verificar les dades del mateix. Això pot significar la verificació de la direcció i la solvència del client i si pot haver algun frau implicat. Respecte al possible frau, Dona Kolors pot utilitzar una verificació parcialment automàtica de totes les compres per filtrar les que es considerin anòmales o sospitoses i les sospitoses de frau. Les comandes sospitosos de frau s'investigaran, i pot ser que es denunciï el client a les autoritats pertinents, que podrien emprendre accions contra aquest.

Pujar

PREU I PAGAMENT

3.1. Preus i monedes

Els preus i les ofertes que es presenten al lloc web inclouen IVA (Impost sobre el valor afegit) i només són vàlids per a les comandes realitzades en línia a través del lloc web. Aquests preus i ofertes poden no coincidir amb les disponibles a les botigues.

Els preus són en euros. En cas que el Client canviï el país de lliurament mentre navega pel lloc web, els preus es podrien expressar momentàniament en una altra moneda.

Dona Kolors l'informa que el canvi del país de lliurament podria afectar el preu a causa del canvi de moneda o dels preus específics del país.

3.2. Formes de pagament

Per pagar la comanda disposes de dos mètodes de pagament:

  • Transferència bancària
  • PayPal (Permet pagaments amb Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express)

Nota: En uns dies estarà disponible el pagament directe amb targetes de crèdit i dèbit.

3.3. Canvis en el preu

Els preus que apareixen al lloc web estan subjectes a canvis. Dona Kolors es reserva el dret de canviar els preus sense avís previ. No obstant això, després de la recepció de la confirmació de la comanda de Dona Kolors, els preus a pagar per la comanda no es canviaran.

Dona Kolors l'informa que tot i les actualitzacions meticuloses que es realitzen als preus del lloc web, podrien contenir errors. Tots els errors que apareguin en els preus es corregiran amb promptitud i no seran vinculants en Dona Kolors.

3.4. Impost sobre el valor afegit

Per complir amb l'IVA aplicable segons les normes sobre la venda a distància, es considerarà que les entregues es realitzen a l'Estat membre que aparegui a l'adreça de lliurament.

D'aquesta manera, totes les compres realitzades a través del lloc web estaran subjectes a l'IVA. L'IVA s'aplicarà en el percentatge legal vigent a l'Estat membre on s'entregarà la mercaderia d'una comanda concreta.

Clients de fora dels territoris on s'aplica l'IVA: segons la política de l'IVA de Dona Kolors, es cobrarà l'IVA als clients de la zona de compra que realitzin la compra a través del lloc web en realitzar la comanda.

Pujar

LLIUREMENT

4.1. Lliurement: On i quan

Els lliuraments es realitzen de dilluns a divendres. No es realitzen entregues els caps de setmana ni durant les festes locals. Les comandes només es poden entregar a residències privades.

Els lliuraments es realitzen en horari d'oficina. Per això, per facilitar les entregues, es demana als clients que utilitzin les seves adreces de treball o altres adreces on hi hagi algú que pugui rebre el paquet.

4.2. Termini de lliurement

Les comandes normalment s'entreguen entre 4 i 7 dies laborables. Normalment es compleix amb el termini de lliurament i, encara Dona Kolors no pot garantir la puntualitat, totes les comandes s'entreguen en un període de 30 dies després de la data de confirmació de recepció de la comanda, com a màxim. Un cop enviada la comanda, el client rep un correu electrònic de notificació amb la data de lliurament estimada.

Termini de lliurament:

  • Espanya: 4-7 dies hàbils
  • Europa: 5-9 dies hàbils
  • Resta del món: 2 - 4 setmanes aprox. (Va variant segons país, no ens comprometem a un temps fix)

4.3. Verificació a la recepció

El client ha de verificar l'estat del paquet en rebre'l. Si l'embalatge està malmès, el client no ha d'acceptar el lliurament. Llevat de pacte en contrari en aquestes Condicions de venda, l'import de la compra i les despeses d'enviament es reembossaran al client quan el magatzem hagi processat la devolució dels productes. Dona Kolors informa que el lliurament s'ha de verificar en un període de temps raonable després de la seva recepció. En cas que no s'hagi rebut cap comunicació de rebuig dels productes al cap de 30 dies del lliurament, Dona Kolors considera que el Client ha acceptada. Això no afecta al dret del client de devolució o canvi d'una comanda tal com s'estableix en l'apartat 6 més endavant.

Pujar

DESPESES D'ENVIAMENT

Les despeses d'enviament s'apliquen a cada comanda. Les despeses de cada comanda depenen del país de recepció. En cap s'enviaran comandes a zones que requereixin el pagament d'aranzels duaners.

Sempre enviem els productes per correus, com a carta certificada.

Tarifes d'enviament:

0 – 39.99 euro: 500 gr

Espanya 5,03 euros
Europa 9,99 euros
Resta del món 13,49 euros

40.00 – 80.00 euros: 1kg

Espanya 7,53 euros
Europa 16,14 euros
Resta del món 24,39 euros

80.00 – 120.00 euros: 1,5 kg

Espanya 8,13 euros
Europa 23,69 euros
Resta del món 39,89 euros

A partir de 120 euros

Enviament gratuït

Pujar

DEVOLUCIONS

6.1. Devolució de productes no conformes

El Client té dret a retornar productes defectuosos o no conformes. El Client disposa de 2 mesos des del moment de detectar la no conformitat del producte per informar Dona Kolors sobre el defecte o la no conformitat i procedir a la devolució del producte a Dóna Kolors.

Si el Client torna el producte perquè és defectuós o per la seva no conformitat s'accepta la devolució, Dona Kolors reemborsarà el valor del producte i les despeses d'enviament, a més dels costos directes de la devolució, als trenta (30) dies de la recepció per part de Dona Kolors del producte motiu de la devolució.

Això és sense perjudici dels drets que el Client té com a consumidor segons el que disposa la normativa vigent de caràcter imperativa sobre protecció de consumidors.

6.2. Devolució de productes per qualsevol motiu (Dret de revocació)

Si el Client no està satisfet amb els productes adquirits, per la raó que sigui, disposa de 14 dies naturals des de la data de lliurament per retornar el producte sense necessitat de donar cap explicació. El Client pot tornar el producte adquirit, sempre que:

El producte no s'hagi rentat ni utilitzat de cap manera (excepte el desgast raonable com a conseqüència de la comprovació i d'emprovar-se el producte).

El producte estigui complet (dos elements que formin un parell s'han de retornar junts).

Els productes s'han de retornar en el seu embalatge i etiquetes originals juntament amb la nota de devolució pertinent. Dona Kolors durà a terme la inspecció pertinent de la mercaderia retornada. Dona Kolors reemborsarà al Client el preu del producte i només en casos d'errors comesos per part de Dona Kolors també les despeses d'enviament, als trenta (30) dies següents de rebre la notificació de devolució del producte.

6.3. Canvi de productes

En l'actualitat, els productes no es poden canviar. Per obtenir un producte en un altre color o talla, el client ha de retornar l'article original i realitzar una nova comanda a través del lloc web de Dona Kolors.

6.4. Devolució de regals

Per fer la devolució d'un producte que s'ha rebut com a regal, el client ha de contactar amb la persona que va fer el regal i demanar-li que segueixi el procediment per realitzar la devolució. El reemborsament es realitzarà en la forma de pagament original.

6.5. Informació sobre reemborsaments

El reemborsament es realitzarà en la forma de pagament original.

Amb l'excepció del que preveu l'apartat 6.2, Dona Kolors no realitzarà cap reemborsament fins que rebi el producte motiu del reemborsament i verifica condicions al magatzem; un cop verificades les condicions del producte, el client rebrà un reemborsament amb l'import rellevant als trenta (30) dies de recepció del producte motiu del reemborsament en Dona Kolors.

Pujar

CONDICIONS APLICABLES ALS CODIS PROMOCIONALS

7.1. Quan s'utilitzen codis promocionals segons els seus termes i condicions, s'apliquen a un sol descompte en la compra d'un sol producte oa un descompte en una comanda en el període que indica el codi promocional.

7.2. Els codis promocionals són personals i intransferibles. Només es poden utilitzar per a les compres realitzades al lloc web. El Client no pot vendre, intercanviar ni assignar codis promocionals. El codi promocional no es pot carregar ni mostrar a través de llocs web ni altres mitjans per realitzar ofertes públiques, regals, vendes ni altres intercanvis. Els codis promocionals no es poden utilitzar amb finalitats comercials.

7.3. Només es pot utilitzar un codi promocional per producte i per comanda. Els codis promocionals no es poden combinar amb cap altra oferta o promoció especial.

7.4. Els codis promocionals no es poden intercanviar per diners.

7.5. Dona Kolors no té cap obligació de tornar a emetre ni fer devolucions dels codis promocionals. No obstant això, si Dona Kolors decideix a la seva pròpia discreció tornar a emetre o fer una devolució dels codis promocionals, caldria presentar el codi promocional del client. Per això, el Client sempre hauria de guardar una còpia del codi promocional, sense el qual no es podria tornar a emetre ni realitzar una devolució.

7.6. Dona Kolors es reserva el dret d'anul · lar un codi promocional de forma immediata si sospita que s'utilitza infringint alguna de les condicions anteriors, s'utilitza de qualsevol forma incorrecta o si té raons de pes per anul.lar.

Pujar

VALIDESA DE LES OFERTES ("Ofertes promocionals")

8. Les ofertes promocionals que es mostren al lloc web per incrementar la venda de certs productes només són vàlides mentre apareixen al Lloc web, llevat que s'especifiqui el contrari en el mateix.

Pujar

RESPONSABILITAT

9.1. Aquestes Condicions de venda estableixen totes les obligacions i responsabilitats de Dona Kolors respecte al subministrament de productes. No hi ha garanties, condicions ni altres termes que siguin vinculants per Dona Kolors, excepte les que s'esmenten de forma expressa a les Condicions de venda.

9.2. Subjecte a la clàusula 9.4, la responsabilitat en conjunt màxima de les parts entre si en totes les reclamacions de qualsevol tipus o relacionades amb aquestes Condicions de venda, ja sigui en el contracte, garantia, condició, greuge, responsabilitat objectiva, llei o d'una altra manera, es limitarà al IMPORT PAGAT A DONA KOLORS PER PRODUCTE EN QÜESTIÓ.

9.3. Subjecte a la clàusula 9.4, EN CAP CAS, SIGUI COM RESULTAT DE L'INCOMPLIMENT DEL CONTRACTE, GARANTIA, CONDICIÓ, GREUGE, RESPONSABILITAT OBJECTIVA, LLEI O PER LA RESTA, CAP DE LES PARTS SERÀ RESPONSABLE DAVANT L'ALTRA DE CAP DANY ESPECIAL, RESULTANT, INCIDENTAL O INDIRECTE.

9.4. Res del que figura en aquestes Condicions de venda limita ni exclou la responsabilitat de Dona Kolors davant (i) la mort o els danys personals causats per la negligència de Dona Kolors, (ii) el frau, (iii) qualsevol incompliment de les obligacions que impliquin les lleis nacionals vigents ni (iv) qualsevol responsabilitat que no es pugui excloure per llei.

Pujar

LEGISLACIÓ APLICABLE

Les compres realitzades a través del lloc web de Dona Kolors i sota aquestes Condicions de venda estan subjectes a la legislació espanyola.

Pujar

JURISDICCIÓ COMPETENT

Qualsevol disputa o discrepància que sorgeixi de l'aplicació o interpretació de les Condicions de venda, així com els contractes que incorpora, es resoldrà en els tribunals de la ciutat de Barcelona, Espanya, que tindrà competència exclusiva per sobre de qualsevol altra jurisdicció. No obstant això, si el client gaudeix de l'estat de consumidor segons la Llei espanyola per a la defensa dels consumidors i els usuaris, els tribunals competents seran els del lloc de residència del consumidor a Espanya.

Pujar

CONTACTAR AMB DONA KOLORS

Per a qualsevol consulta o incident respecte a la comanda, el client pot posar-se en contacte amb Dona Kolors:

A través de la secció Contacte del lloc web

Per correu electrònic, enviant un missatge a info@donakolors.cat

Pujar